NB! Popupmeny ligger skjult

Service

på gassanlegget

Enten om du bor i et borettslag, sameie eller enebolig er det viktig at gassanlegget får jevnlig service og vedlikehold. Dette handler både om sikkerhet og energieffektivitet. Vår sterke anbefaling er å være i forkant.

I Gasskompetanse jobber vi etter myndighetenes forskrifter og kan hjelpe deg med å fremskaffe og utarbeide nødvendige risikoanalyser og dokumentasjon. Om ønskelig tar vi også tak i kontrollrapporter fra tredjepart, og jobben med å lukke avvik.

Er du nysgjerrig på biogass?

God økonomi i fast serviceavtale

Det er godt å være i forkant for å slippe store avvik. Med en fast serviceavtale sparer du både miljø, tid og penger.

Dersom du ikke har en fast serviceavtale enda, kommer vi gjerne på en gratis befaring og setter opp en god avtale til deg.

Krav til kontroll

Myndighetene krever at alle gassanlegg skal ha uavhengig kontroll. Her undersøkes det om utstyr og anlegg samsvarer med regelverk, kravdokumenter, prosjekteringsbeskrivelser, montasjeanvisninger eller tilsvarende og den bruken det er ment for.

Den årlige kontrollen av gassanlegget skal omfatte hele anlegget og gjennomføres i henhold til skriftlige prosedyrer. Den som gjennomfører kontrollen, skal være kvalifisert og kvalifikasjonene skal være dokumentert. 

Vi i Gasskompetanse har de rette kvalifikasjonene og lang erfaring som kontrollører. 

Lurer du på noe?

Vi er her for å hjelpe deg, og svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om løsningene og produktene våre.

Ta kontakt med oss på den måten du liker best